Takk for i år!

Da er det på tide å sette strek over sesongen 2011/2012. Det ble både min og lagets beste noensinne og det har vært en fantastisk reise. Nå gjelder det å lade batteriene noen uker før vi begynner å forberede oss til seriestart på nytt. En av fordelene, eller ulempene om du vil, ved å vinne NM-gull er at det er relativt kort tid til neste sesong. Allerede om drøye tre måneder samles laget igjen til oppkjøring!

Foto: Oddmund Sola

Bilder og video
Jeg skal ikke gå så dypt i materien her. Jeg vil bare benytte anledningen til å takke for i år. Det har igjen vært et flott bloggår. Nytt av året har jo vært mer bruk av bilder. De får jeg sendt på mail av Oddmund Sola. Han fortjener en stor takk fordi han helt frivillig er med på å øke brukeropplevelsen deres. Jeg har også fått bruke bilder fra andre fotografer. Takk til dem også!

Vi prøvde oss også med videoblogg. Det ble en suksess, men verken jeg eller Martin hadde kapasitet til å følge det opp. Dermed ble det med de 3-4 klippene vi la ut.

Strandfeldt
Martins inntreden i bloggverden har også presset meg til å bli bedre og tenke annerledes. Det har vært en kontinuerlig prosess siden han begynte å skrive i fjor. Martin skriver godt og er litt friere i stilen enn jeg er. Det skaper interessante blogger og presser meg til å holde følge. Sammen tilbyr vi et produkt som er helt unikt i hockey-Norge – kanskje i hele hockey-Verden faktisk. Dere får et innblikk rett inn i livet til Norges beste ishockeylag. Mellom våre to blogger og alle spillerne som er på Twitter, så tror jeg ikke det er så mye dere går glipp av fra hverdagen vår!

Er dere ikke allerede på Twitter, så anbefaler jeg det. Der kan dere følge stort sett alle gutta og se hva de har å melde.

Tabloid
Selv om kommentarfeltet i bloggen har vært relativt dødt så ser jeg på lesertallene at interessen er god. Jeg setter pris på alle som er inne og leser hva jeg skriver. Jeg har kanskje blitt litt mer tabloid i år, enn tidligere sesonger, men det er fordi jeg ser veldig stor sammenheng mellom valg av overskrift/vinkling og lesertall. Som alle andre er jeg interessert i flest mulig lesere. En god vinkling og en god overskrift sørger også for at bloggen får en bedre plassering på forsiden av Aftenbladet.no

Takk
Jeg vil også takke alle som har bidratt til Oilersspillernes Veldedighetsfond i år. Klokkeauksjonene har godt over all forventning og vi har fått inn sårt trengte penger til veldig gode saker. En ekstra takk til Bjørn Ims som har stått for gjennomføringen av alle auksjonene. En stor takk til Askeland Ur og Smykker som har bidratt med klokkene. Takk også til alle som la inn bud på Playoffjakka og til han som vant auksjonen. Takk også til hun som tapte den helt på målstreken og i prinsipp donerte nesten like mye som salgssummen til veldedighetsarbeidet vårt likevel. Takk også til alle andre som har gitt penger.

Når det gjelder meg personlig har jeg flere spennende prosjekter på gang så dere vil sikkert høre fra meg utover våren. Når jeg kommer hjem fra ferie kommer jeg ut med en APP for barn til Iphone og Ipad. Det blir spennende. Jeg har også skrevet på med klubben for to nye år og dermed skal dere ikke se bortifra at jeg er i bloggmodus igjen live fra DNB-arena!

Takk for i år og vel møtt til en spennende sesong om drøye tre måneder!

Ønsker du deg en kampbrukt drakt fra årets sesong. Gå inn på Oilers.no og legg inn bud i den pågående auksjonen.