Vi vinner ikke NM-gull fra utvisningsboksen

Man trenger ikke være Einstein for å skjønne hvor skoen trykker aller mest. Det er disiplinen som svikter og setter oss i en vanskelig situasjon gang etter gang. Vi har snakket om dette med utvisninger siden jeg kom til klubben i 2006, men hvis vi ikke skjerper oss nå kan det koste oss et NM-gull – så enkelt er det.

Foto: Oddmund Sola

Selv om utvisninger var et av hovedproblemene i går var det selvfølgelig ikke det eneste som sviktet. Jeg synes generelt sett vi virket veldig tamme fra start, og det minnet meg mer om Kamp 1 enn de to foregående oppgjørene. Istedenfor å gå ut i hundre og sørge for at vi fikk initiativet i kampen virket det som vi skøytet rundt og håpet at ting skulle ordne seg. Vi la ikke ned den innsatsen og de kreftene det kreves for å vinne en NM-finale.

Det ble bedre utover i kampen, men vi kom aldri skikkelig i gang. Vi var for unøyaktige med pucken og det førte til at angrep etter angrep endte opp i ingenting eller med en kontring i mot.

Nå er det best av tre kamper som gjelder og laget som vinner i morgen får sjansen til å avgjøre til sin fordel på fredag. Skal vi ha håp om at det er oss må vi skjerpe oss delux. Vi må tåle alt, ville det mer og ikke minst spille bedre! Det er også på tide at vi scorer det første målet i kampen!

Det var 2400 tilskuere i Lørenskog ishall i går og i morgen håper jeg det er FULLSATT i Siddishallen. Vi trenger all den støtten vi kan få og sammen er vi sterke og sammen skaper vi positive idrettsopplevelser. Vel møtt til den livsviktige kamp nr. 5!