I kveld starter endelig NM-finalen

Det var deilig å vinne fire strake kamper i semifinalen, men ventetiden det har medført fram mot finalen har ikke vært noe særlig. Det har vært leeenge å vente og nå bare kribler kroppen etter å komme i gang. Jeg gleder meg til første kamp og det skal blir morsomt å måle krefter mot laget fra Lørenskog.

Vi håper å få mye å juble for i kveld. Foto: Oddmund Sola


Jevnt

Jeg tror det blir en jevn finale. Jeg har respekt for det Lørenskog har prestert etter de byttet trener og er fullt klar over at de har vært på høyde med oss i mange oppgjør og at de sikkert hadde fortjent en seier eller to. Faktisk er det bare en av våre fem seiere denne sesongen som har vært med mer enn ett mål. Likevel har vi vist en enorm styrke ved å vinne alle fem oppgjørene og jeg håper selvfølgelig vi opprettholder den statistikken og evnen. (bank i bordet)

Like forutsetninger

Lørenskog var flere hakk bedre enn VIF i semifinalen og kun en god DesRocher og litt ekstra fighting spirit hos de andre på VIF sørget for at det ikke ble kort prosess også i den semifinaleserien. Lørenskog har nok brukt litt mer krefter enn oss på å komme til finalen, men ikke nok til at jeg tror det har noe å si for styrkeforholdet mellom våre to lag.

Kamp 1.
Første kamp blir veldig viktig. Det er den som avgjør om man sitter i førersetet eller hele tiden er litt på etterskudd i finaleserien. Derfor forventer jeg at vi spiller opp mot vårt absolutt beste i kveld. Lørenskog kommer til å selge seg dyrt for å vinne og vi må bare overgå hva enn de kommer med. Vi kjenner godt til hva de holder på med, så gjelder det bare å gå ut på isen å prestere!

Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og håper dere gjør det samme. Ikke noe er som NM-finaler i ishockey. Vel møtt til kamp i Siddishallen i kveld!