Se sluttspillskjegget til Oilersgutta!

Et langt sluttspillskjegg er et tegn på at det har vært en god sesong, i hvert fall hvis du gjør som oss og barberer deg siste dagen før det braker løs i kvartfinalen. Når pucken droppes i første finale er det nesten en måned siden første kamp mot Rosenborg og skjeggveksten er deretter. Det varierer selvfølgelig veldig fra spiller til spiller, men alle gjør så godt de kan med den skjeggveksten de er tildelt fra naturens side.

Tidligere år har det vært veldig vanlig med forskjellige varianter på skjegget. Noen har bare hatt bart, noen har bare hatt på haka, mens andre igjen har f.eks hatt en kombinasjon av bart og koteletter! I år har det så langt vært lite sånt. De aller fleste har, som dere kan se på bildene under, fortsatt helskjegg. Det kan selvfølgelig forandre seg fram mot mandag og i dagene etter det. Men per dags dato ser sluttspillskjegget til Oilersgutta slik ut, til glede for noen og frustrasjon for andre (les: koner og kjærester!). Du kan trykke på bildene for å få dem store.

Har du sluttspillskjegg? Send i såfall bildet av deg/skjegget ditt til lpn@bryllupsartister.no så skal jeg få lagt ut bildene enten her i bloggen eller på Facebook!

Her kan dere forresten se bildene fra fjorårets sluttspillskjegg