Han ble GET-ligaens toppscorer!

Årets seriespill i GET-ligaen ble avsluttet med en solid 11-0 seier mot Manglerud Star. Det betyr at vi gikk gjennom seriespillet denne sesongen uten å tape på hjemmebane. Det er veldig imponerende! Med årets toppscorer og poenggarantist Ryan MacMurchy på laget, satser vi på å fortsette den gode statistikken i sluttspillet. Rosenborg blir første motstander og de kommer allerede på besøk på søndag!

Ryan MacMurchy har vært en hit i GET-ligaen. Han ble årets toppscorer og hadde poeng i samtlige hjemmekamper. Foto: Oddmund Sola

Ryan MacMurchy

At vi ikke har tapt i Siddishallen denne sesongen (bank i bordet), kan Ryan MacMurchy absolutt ta en del av æren for. Han har nemlig hatt målpoeng i absolutt alle hjemmekampene denne sesongen. Det er nesten mer imponerende enn at vi har klart oss uten tap. For å sanke poeng i hver kamp krever det at man er skadefri og «fit for fight» hver eneste gang. Ryan har holdt trykket oppe kamp etter kamp og kronet det hele med 3 mål og 2 assists mot MS.

Med hele 76 poeng ble han også GET-ligaens toppscorer. Han hadde 37 mål og 39 assists på 44 kamper. På andreplass i skytterligaen i GET-ligaen havnet Martin Strandfeldt. Han hadde 34 mål og 36 assists.

Med henholdsvis 76 og 70 poeng troner Ryan og Martin nå som nummer 1 og 2 på listen over de som har mest poeng på én sesong i Oilers historie.

Tim Kunes

På tredjeplass i den interne skytterligaen, og på tredje plass blant alle backene i GET-ligaen, finner vi Tim Kunes. Han har for lengst slette stort sett alle poengrekord for backer i Oilers, og har hatt en glitrende sesong så langt.

Tim Kunes har hatt en kjempesesong! Foto: Oddmund Sola

Det som er sprøtt med Tim er at han har gjort en helt utrolig sesong nesten uten å skape overskrifter! Når Bina var her var det fullt hysteri rundt han, men Tim har prestert kamp etter kamp nesten helt ubemerket. Kanskje det er en avtale Higson har med avisene slik at vi skal få beholde han noen sesonger til…! Jeg håper det.

Oilersbloggen gratulerer uansett alle tre med gode sesonger til nå og håper at produksjonen fortsetter i sluttspillet!

Det har vært mye å juble for i Siddishallen denne sesongen. Vi krysser fingrene for at vi får enda mer å glede oss over. Foto: Oddmund Sola

Vinner i Siddishallen

Fortsetter vi å vinne i Siddishallen, blir alt lett matematikk. Da blir vi Norgesmestere i April! Vi har hjemmebanefordel uansett hvem vi møter og håper selvfølgelig å dra nytte av den. Men det er langt til April og for å ha håp om å spille hockey i påskesola må vi fortsette å forbedre oss. Ingen ting kommer av seg selv og kun hardt og smart arbeid vil føre til suksess. At vi har vært gode i Siddishallen så langt må på ingen måte bli en sovepute framover og er på ingen måte en garanti for at det vil fortsette. Vi må på med arbeidshanskene hver eneste kamp og sørge for å skape vår egen suksess – også på hjemmeis!

Rosenborg

Jeg skal komme mer tilbake til Rosenborg i et blogginnlegg før det braker løs på søndag, men at vi kommer til å møte et godt organisert lag, med en god keeper, er det ingen tvil om. De har ingenting å tape og kommer til å gjøre alt i sin makt for å ødelegge for oss. Vi må svare på tiltale fra første dropp å vise hvem som bestemmer!

Endelig er sluttspillet her. Jeg gleder meg og håper dere gjør det samme. Vel møtt til hockeyfest!