Den siste finpussen

I kveld møter vi Manglerud Star til årets siste seriekamp. Vi skal legge den siste finpussen, eller grovpussen om du vil, på sluttspillsformen og håper at vi ser mer solide ut i dag enn vi har gjort i det siste! Vi har nemlig ikke vært veldig overbevisende siden vi avgjorde seriemesterskapet til vår fordel for nesten én serierunde siden. Det blir en stor utfordring for oss, og jeg håper at alle tar opp hansken og svarer på tiltale.

Foto: Oddmund Sola

Vi får to spillere tilbake fra skade og det gleder! Både Cleve Kinley og Dennis Sveum blir å finne i startoppstillingen. Det gir oss litt mer tyngde og rutine bak på banen, selv om vikarene har gjort en meget god innsats. Jeg vet at både Cleve og Dennis gleder seg til å være tilbake og det er sikkert bra for dem å få en kamp i bena før det braker løs på søndag.

I kveld håper jeg dere ser et sultent Oilerslag som kjører over MS. Jeg håper at vi fremstår som taktisk disiplinerte og disiplinerte i forhold til utvisninger. Klarer vi det har vi tatt ett steg nærmere sluttspillsformen.

Vel møtt til kamp!