Vi kan sikre gullet på torsdag!

Nå har anken til Lørenskog blitt behandlet og avvist! Det betyr at vi kan avgjøre seriemesterskapet allerede på torsdag, hjemme i Siddishallen! Frisk Asker kommer på besøk og alt annet enn seier vil være en stor skuffelse – omstendighetene tatt i betraktning! Jeg håper det blir fullt hus og trampeklapp hele kvelden!

På torsdag kan denne gjengen forhåpentligvis juble for seriegull! Foto: Oddmund Sola


Så langt har det vært en eventyrlig sesong. Vi har fremstått som et lag som nesten aldri taper – verken borte eller hjemme. På det beste har vi vært fantastiske, samtidig som vårt bunnivå nesten alltid har vært godt nok til seier! Det har vært et par feilskjær, men de har vært veldig få og vi har alltid svart på en god måte i neste kamp.

Mange i norsk ishockey prøver å si at seriegullet ikke betyr all verden. Det mente jeg før, når vi lå midt på tabellen, men nå er jeg uenig i det. Å vinne seriemesterskapet er en stor sportslig prestasjon som man bør glede seg masse over. Det er et bevis på at du har vært best over tid. Vi har kjempet hardt for å klare det hele sesongen og når alt er klappet, klart og avgjort kommer jeg til å være veldig stolt av meg selv og laget mitt! Kun Hallem, Thoresen og Smith har seriegull fra før, men for alle oss andre blir det en ny og positiv opplevelse!

Oilers er en fantastisk gjeng med mange vinnerskaller. Vi har vært gode før, men denne sesongen har vi tatt det et steg videre. Det er resultatet av hardt arbeid både i administrasjonen, hos trenerteamet og ikke minst innad i selve laget. Toppidrett er å gjenta gode prestasjoner igjen og igjen. Det har vi klart. Derfor vinner vi serien!

Folk på utsiden av laget mente vi var så gode før jul at serien allerede var avgjort. Mediene jaget store overskrifter og ville gjerne ha oss til å innrømme akkurat dette, men vi valgte den litt mer trauste varianten og tok én kamp av gangen. Det viste seg å være lurt. Etter Lørenskog byttet trener har de tatt minst like mye poeng som oss, og det kunne fort gått galt hvis vi ikke hadde holdt fullt fokus hele veien.

Nå kan vi høste fruktene av vår egen kynisme. Med seier mot Frisk Asker er gullet endelig i boks! Jeg har hele tiden vært bekymret for at vi skulle rote det bort, men den frykten er borte. Nå blir det et historisk seriegull til Stavanger Oilers. Det er det ingen tvil om! Jeg gleder meg!