To jubilanter feiret med seier!

Martin Strandfeldt kom til klubben i 2006. Eirik Grafsrønningen kom i 2007. Mot Stjernen spilte de begge sin seriekamp nummer 200 i Oilersdrakta. Kampen går nok ikke inn i historien som en av de beste for laget, men jubilantene fikk i hvert fall feire med seier! Vi vant 4-1 etter godt spill av dagens bestemann, keeper Henrik Holm, og scoringer av Strandfeldt, David, Kunes og Kilpatrick.

Strandfeldt scorer på bestilling og jeg tipper Higson håper han spiller 200 Oilerskamper til! Foto: Oddmund Sola

Strandfeldt

Strandfeldt ble hentet fra svenske Bofors i 2006 for å være et angrepsvåpen og han har scoret mål jevnt og trutt siden han kom til byen. Først i tospann med Ante Pettersson og deretter som en del av Norges tidvis beste førsterekke. Unntaket har vært periodene han har vært kneskadet. Det var en del uker første sesongen og hele andre sesongen. Derfor passerer han 200 kamper først nå! På tross av langtidsskaden valgt klubben å beholde han. Det er vi alle takknemmelig for. Strandfeldt er en av ligaens aller giftigste angripere og er alltid å finne i nærheten av en løs puck rundt motstanderens keeper. Mot Stjernen scoret han i spill 5 mot 3. Strandfeldt har 133 mål og 127 assists på sine 200 kamper. Det er imponerende tall.

Grafsrønningen fikk blomster av Higson i forkant av hans seriekamp nr. 200 i Oilersdrakta. Foto: Oddmund Sola

Grafsrønningen

Grafsrønningen flyttet først og fremst til Stavanger for å kombinere studier med spill på Oilers 2 – hvis jeg har skjønt det rett. Alle så derimot med en gang at han ikke hadde noe på Oilers 2 å gjøre. Han ble raskt flyttet opp og har vært en viktig defensiv brikke i laget siden den gang. Grafen spiller med hjerte, både på trening og i kamp, og han er absolutt en å ha med seg i krigen. I tillegg irriterer han seg lett over mye forskjellig og det fører alltid til en del morsomheter i garderoben.

Selv om Grafsrønningens styrke ligger i det defensive spillet har de offensive bidragene blitt større etter hvert. Det foreløpige høydepunktet var fjorårssesongen med 7 mål og 18 assists! Totalt har han 11 mål og 45 assists i sin Oilerskarriere!

Neste år

Både Grafsrønningen og Strandfeldt har kontrakt til neste år, så hvis alt går etter planen blir de å se i Oilersdrakta i mange kamper til. Det er til glede for både trenere, spillere og fans!

Bilder

Klikk her og klikk her for å se flere bilder fra kampen mot Stjernen!