En kostbar seier

Lillehammer var best i første periode, men resten av kampen var vår. Vi vant til slutt med solide 4-1 etter to scoringer av MacMurchy, en av Solberg og en av Kilpatrick. Det var en herlig seier, men det ble dessverre kostbare poeng!

Kanskje har vi sett Kinley skyte sitt siste slagskudd i seriespillet, men vi håper han rekker sluttspillet. Foto: Kent Skibstad

Midt i kampen fikk Cleve Kinley en vridning i kneet og måtte forlate isen med hjelp av lagkameratene sine. Røntgenundersøkelse vil vise hvor alvorlig skaden er, men Doktor Strandfeldt har allerede antydet i bloggen sin at vi må klare oss ca 6 uker uten Kinley grunnet strekt leddbånd! Vi får håpe at det ikke er så alvorlig, men det så ikke godt ut når han humpet hjem på krykker i går kveld.

Kinleys kne er den andre alvorlige skaden vi får på Lillehammer denne sesongen. Det var som kjent der Tore Vikingstad brakk armen for to serierunder siden. Begge skadene har kommet etter tilsynelatende uskyldige dueller.

I dagens papirutgave av Stavanger Aftenbladet kan man lese at det er knyttet stor usikkerhet til når Vikingstad er tilbake. Kanskje rekker han sluttspillet, men trenerteamet forbereder seg som om han ikke blir klar. Hvor vidt Kinley rekker sluttspillet vil undersøkelsene de nærmeste dagene vise. Første kvartfinale er 4. mars.

Avhengig av hvor alvorlig skaden er kan det kanskje bli aktuelt for Oilers å hente en ny back. Velger klubben å gjøre det må de skyndte seg, overgangsfristen er nemlig bare noen dager unna! Og for all del – de må ikke glemme å betale regningen til forbundet, når den kommer!