Nå er Oilers nr. 1 – også på Facebook!

Det kan konkurreres om mye forskjellig og den siste tiden har Oilers latt det gå sport i å ta igjen rival Sparta Warriors på Facebook. Fjorårets dobbeltmestere var lenge det mest populære GET-ligalaget på Facebook, med rett i overkant av 3800 fans, men nå må de derimot finne seg i å spille annenfiolin også her! Tidligere i dag ble de passerte av oss i Oilers og vi er dermed nr. 1, ikke bare på isen, men også når det kommer til sosiale medier. Det er vi selvfølgelig godt fornøyd med!

 

3862

Akkurat for øyeblikket har Oilers 3862 tilhengere. Antallet har steget gradvis de siste ukene og viser bare nok en gang at vi seiler i medvind for tiden. Det er stor interesse rundt laget, og ikke minst rundt DNB Arena som skal stå klar i oktober. Folk vil vite hva som skjer med klubben og den informasjonen får de blant annet via Facebook. Oilers bruker nemlig siden til å oppdatere fans under kampene, ved anledning, og gjøre annen informasjon om klubben lett tilgjengelig for tilhengerskaren.

Viking størst

Selv om vi er fornøyd med 3861 tilhengere må vi fortsatt finne oss i å være lillebror i byen. Viking Fotballklubb står nemlig oppført med imponerende 19514 fans. Vi kan ikke gjøre annet enn å ta opp jakten!

Følg oss

Ønsker du å følge Stavanger Oilers på Facebook finner du siden her!