– Vi nekter å tape!

For en kamp det var i Siddishallen! Flere ganger lå vi nede for telling, og mange fryktet kanskje et bitter tap, men vi viste en fantastisk vinnervilje og ga aldri opp. Vi lå under både 0-2 og 1-3, men i siste periode løsnet det virkelig og til slutt snudde vi oppgjøret til vår fordel. Det var utrolig deilig å se Jimmy Kilpatrick score det avgjørende 5-4 målet!

Vi har mange strenger å spille på. Kombinasjonen Trettenes, Lorentzen og MacMurchy er het for tiden! Foto: Oddmund Sola

Det betyr mye for oss

Etter Jimmys mål tok det helt av. Gutta på isen jublet som de hadde vunnet gull og publikum var i ekstase. Det som så ut til å bli en tøff kveld, var plutselig snudd til en festaften! Det var imponerende og hyggelig å se hvilke følelser som var i sving. Vi leder serien med 16 poeng, men likevel er hver eneste seier viktig for oss. Det synes jeg var veldig tydelig mot VIF. Vi startet ikke så bra, men det var utrolig sterkt å snu kampen. Vi nekter å tape og det er en fantastisk vinnervilje i laget!

Alle bidrar

I fjor var vi et lag som i store trekk handlet om én rekke. I år er det en helt annen historie. Den siste tiden har det gått litt trått for oss i førsterekka, men heldigvis har det gått på skinner for Lorentzen, Trettenes og MacMurchy. I tillegg har vi en rekke med Jimmy Kilpatrick & co. Jimmy er i stigende form og mot VIF var det akkurat han, og hans rekke, som scoret vinnermålet. På toppen av det hele har vi en solid backbesetning og to gode keepere. Det er herlig å ha mange strenger å spille på!

Hallem

Mange stusset kanskje på at Hallem ikke spilte mot VIF. Det er ikke tilfellet, som noen spøkfullt foreslo, at vi prøver å hvile Snorre i form til sluttspillet. Dessverre sliter han med ettervirkningene av hjernerystelsen han fikk for en tid tilbake. Etter å ha vært fri for symptomer en stund, kom de tilbake etter oppgjøret mot Sparta. Han må nå bare ta tiden til hjelp og sørge for at han er 100 % restituert når han kommer tilbake på isen.

Det var fantastisk stemning i hallen. Roughnecks ledet som vanlig an heiaropene. Foto: Oddmund Sola

Lørenskog

Det var stappfullt i hallen mot VIF og jeg håper det blir det samme mot Lørenskog allerede på lørdag. Lørenskog er det virkelig formlaget i GET-ligaen for tiden og jeg tror ikke de har tapt siden vi slo dem i Lørenskog ishall for en serierunde siden. Det blir om mulig en enda tøffere test enn VIF var. Jeg gleder meg.

Flere bilder fra kampen kan du se her!

Video fra kampen kan du se her!