Ikke spilleklar

Litt forsinket ankom Tyler Johnson Stavanger tirsdag ettermiddag. Han har nå trent to ganger med laget, men er ikke spilleklar mot VIF. Klubben venter fortsatt på at alle nødvendige papir skal komme gjennom papirmølla til UDI, slik at TJ kan få en midlertidig arbeidstillatelse! Jeg vet rett og slett ikke når vi kan forvente at han er spilleklar, men vi får håpe at ting ordner seg i neste uke!

Tyler Johnson har trent med laget, men er ikke spilleklar til kampen mot VIF. Foto: WCHA

Noah

En annen som ikke er spilleberettiget mot VIF, er Noah David. Han ble tildelt 4 kampers karantene etter en krysstakling i Askerhallen i romjula. Opprinnelig ble det ikke dømt utvisning, men på bakgrunn av videomateriale fra kampen har Noah altså blitt tildelt karantene og må derfor stå over de neste fire kampene.

Tore

En som har stått over mange kamper, men endelig har snørt på seg skøytene igjen, er Tore Vikingstad. Riktignok har jeg ingen forventninger til at han skal komme tilbake før tidligst sluttspillet, men det er uansett positivt å ha Tore tilbake i garderoben og se at han så vidt har begynt opptreningen.

VIF

Kampene mot VIF er alltid et høydepunkt i Siddishallen. Dette oppgjøret blir intet unntak. Det vil overraske meg veldig om det ikke blir stappfullt, så det er bare å gi gass –  både for dere og for oss!

VIF og Lørenskog er i form for tiden så det gjelder å spille opp mot vårt maksimalnivå. Kampene denne uka er viktige både for stillingen i serien, men også med tanke på å sende et signal i forbindelse med sluttspillet senere i vinter! Jeg gleder meg og håper dere gjør det samme!

Vel møtt til hockeyfest i Siddishallen!