– Vi trenger sånne kamper

Det var deilig å vinne mot Rosenborg. Det var en seier vi virkelig måtte krige oss til og da smaker det alltid ekstra godt med 3 poeng. I tillegg fikk vi en gavepakke fra Frisk Asker som tok ett poeng fra Lørenskog og det gjorde kvelden enda bedre. Jeg hadde også håpet at Storhamar og Sparta skulle ta full pott, men det gjorde de dessverre ikke.

Jeg var mye foran mål mot Rosenborg, men pucken ville ikke inn! Foto: Oddmund Sola

Vi var ikke like gode som vi pleier, men samtidig imponerte Rosenborg meg. De var kvikke, energiske og spilte taktisk disiplinert. De hadde også en keeper som virkelig var i flytsonen og stoppert det meste som kom hans vei. Vi derimot, startet for dårlig, men spilte oss opp utover i kampen. De siste 40 minuttene var bra og jeg synes vi vant fortjent. Jevne kamper er morsomme og jeg tror det er viktig for oss å møte skikkelig motstand. Kampene mot MS og Frisk i romjulen gjorde ikke mye nytte og da passet det fint med et skikkelig oppgjør nå på nyåret. Det var en god forberedelse foran de 4 neste kampene som er mot lagene rett bak oss på tabellen!

Stokvik var sur og her ser det ut som han var i ferd med å spidde Strandfeldt! Foto: Oddmund Sola

Bredde

Igjen fikk vi også se hvor viktig bredden i laget vårt er. I en kamp der førsterekka for en gangs skyld gikk målløse av isen tok andre ansvar. MacMurchy fortsetter å score på bestilling, men den som imponerte meg mest var unge Trettenes. Han begynner å få selvtillitt i spillet sitt og vartet opp med flere gode og avgjørende involveringer. To andre det ikke skrives altfor mye om, men som også har gode sesonger, og er viktige brikker i laget, er Peter Lorentzen og Tim Kunes.

Kunes og Trettenes imponerte mot Rosenborg. Her jubler de etter Kunes' 4-2 scoring. Foto: Oddmund Sola

Lorentzen og Kunes

To andre det ikke skrives altfor mye om, men som også har gode sesonger, og er viktige brikker i laget, er Peter Lorentzen og Tim Kunes. Lorentzen har nesten ett poeng per kamp og gjør sin aller beste sesong i Oilersdrakta. I tillegg er han også en viktig brikke i undertallsspillet vårt, som stadig blir bedre og bedre. Kunes har allerede slått stort sett alle klubbrekorder som finnes for backer i Oilers. Han har 39 poeng på 30 kamper og styrer ligaens beste powerplay med stødige hender. Han er kvikk i vendingene, pasningssterk og gjør sjelden feil. Han er en av ligaens aller beste backer og vi er heldig som har han i klubben!

Sparta

Nå gjelder det bare å hvile godt. Allerede møter vi et revasjesugent Sparta i Sparta Amfi. De tapte hele 6-2 mot VIF på egen is og stiller helt sikkert ekstra skjerpet til kamp. For å ta med oss poengene hjem må vi prestere opp mot vårt aller beste!

Sveum

Helt til slutt vil jeg gratulere Dennis Sveum med 200 kamper i Oilers! Han feiret sin kamp nummer 200 i forrige serierunde mot Frisk Asker ved å  score sitt første mål for sesongen. Oilersbloggen gratulerer.

Se flere bilder fra kampen her