Gjør comeback for Oilers

I kveld møter vi Rosenborg i Siddishallen. For Oilersfans blir det et gledelig gjensyn med publikumsfavoritten Jimmy Kilpatrick. Etter et lengre skadefravær er han endelig tilbake i lagoppstillingen.

Jimmy Kilpatrick gjør comeback for Oilers i kveld, når de møter Rosenborg i Siddishallen. Foto: Oddmund Sola

Jimmy har vært ute med hjernerystelse siden han ble taklet av to stykker samtidig i hjemmekampen mot Stjernen tidligere i høst. Det var lenge uklart når han var klar igjen, men nå har altså symptomene vært fraværenede i lengre tid og Jimmy har sakte men sikkert økte intensiteten på trening. I romjulen ga han tilnærmet full gass og etter nyttår har han deltatt på lik linje med alle andre.

Kilpatrick ble tidlig en favoritt i Siddishallen etter fikse mål og flotte pasninger. Det blir spennende å se hvilket nivå han er på, når han nå er tilbake, men det er naturlig at det kanskje tar litt tid før ting fungerer optimalt. Jimmy går inn sammen med Snorre Hallem og Stian Høygård. Han blir også å finne på høyresiden i ett av powerplayene.

Vel møtt til kamp!