Stoppet av en drage

Jeg håpet på 9 poeng i romjulen, men den planen sprakk mot Storhamar. Dragene gjorde en god match, anført av en opplagt Tommy Johansen, og holdt oss til uavgjort etter full tid. I spilleforlengelsen måtte de riktignok gi tapt, men da hadde de allerede sikret seg ett poeng. Vi var verken veldig gode eller veldig dårlige i oppgjøret og kan vel ikke annet enn å si oss brukbart fornøyd med to poeng.

For første gang på 15 kamper gikk Larrivée av isen uten poeng. Det var de defensive sliterne CDA, Strandfeldt og Nagel, som spilte mot Larrivée hele kampen, godt fornøyd med! Foto: Oddmund Sola

Kampen

Det var en jevn kamp de to første periodene, men de siste 20 minuttene viste vi hvilket lag som har det høyeste toppnivået. Vi tok over kampen fullstendig, men dessverre ga det ikke resultater i form av scoringer. Dermed ble det 2-2 etter full tid og kampen gikk til sudden death. I spilleforlengelsen fant endelig dommer Westby fram fløyta igjen og idømte Storhamar en korrekt 2-minutter for holding. Det var på høy tid at vi fikk et powerplay. Vi utnyttet det på best mulig måte da Strandfeldt scoret 12 sekunder senere og avgjorde kampen. Det var hans poeng nummer 250 for klubben – en stor prestasjon! Oilersbloggen gratulerer.

Hvis det var noen tvil om det faktisk var utvisning i Sudden Death så viser vel dette bildet at dommeren gjorde helt rett da Lystad Jakobsen fikk 2-minutter! Foto: Oddmund Sola

Keeper i harnisk

I etterkant av målet var tidligere Oilerskeeper Tommy Johansen i harnisk. Han mente, med rette, at jeg hadde forstyrret han i det Strandfeldt skøyt pucken i mål. I Hamar Arbeiderblad står det at det var et «surt tap etter juks», men det synes jeg er å dra det voldsomt langt. Det er mye som skjer i kampens hete og jeg har vært borti langt verre tjuvtriks enn dette!

Vi har akkurat avgjort i Sudden Death og Tommy Johansen ser allerede etter dommeren! Foto: Oddmund Sola

Tommy var sikkert litt ekstra sint fordi målet «ødela» en ellers veldig god kveld for han. Han hadde 51 redninger og agerte på en helt annen måte enn jeg har sett han tidligere. Han var mer samlet og kontrollert i bevegelsene. Han var den fra Storhamar Dragons som skapte mest problemer for oss og den største grunnen til at de tok med seg ett poeng hjem til Hamar.

Ellers må jeg benytte anledningen til å gratulere Pål Johnsen med 250 scoringer for Storhamar. Han har vært en profil i norsk ishockey de siste 15 årene og er alltid vanskelig å spille mot.

Ny spiller

De siste dagene har man kunnet lese at Oilers skal hente en ny spiller. Jeg vet ikke så veldig mye mer enn dere, men dette er jo selvfølgelig noe klubben vurderer fordi vi har to centere som er langtidsskadet. Rogalands Avis har i dag en sak der de skriver at det kan bli mindre spilletid på de lokale, men det er jeg ikke nødvendigvis enig i. I Oilers får du stort sett spille akkurat så mye som du fortjener. Har du vært god, får du tillitt av Thoresen og mye istid, men har du vært dårlig er det motsatt. Sånn vil det også være hvis det kommer en ny spiller.

I denne situasjonen var det bare Stian Høygård (hvit drakt) som fikk utvisning! Foto: Oddmund Sola

Kommentarer

Jeg har registrert, og blitt fortalt, at noen av dere sliter med å legge inn kommentarer på bloggen min. Det er selvfølgelig veldig dumt. Det var mer liv i kommentarfeltet før og det ønsker jeg å få tilbake igjen. Jeg skal ta en prat med Aftenbladet for å høre hva som er greia.

For å få best mulig oversikt, hadde det vært fint om alle som ikke får til å legge inn kommentar kan sende meg en epost til lpn@bryllupsartister.no og forklare kort hvilke problemer de møter på. Deretter skal jeg ta det videre med avisa.

Du kan se flere bilder fra kampen ved å klikke her!