Oilersbloggen er tilbake

Jeg har fått mange forespørsler om det kom til å bli en oilersblogg i år også, derfor er jeg nå veldig glad for å kunne annonsere at det blir det. Oilersbloggen er tilbake!

Jeg vil starte med å takke Aftenbladet som velger å satse på en ishockeyblogg for fjerde året på rad. Så vidt jeg vet er det unikt i ishockeynorge. Jeg anser det som et godt tilbud til hockeyfansen i regionen og håper på at dere setter pris på tankene og meningene mine. Det tror jeg dere gjør.

Sammen med Aftenbladet har jeg sett litt på tallenes tale fra fjorårets blogg. Bloggen er lest av mange, men ikke kommentert av nok. Det vil jeg forsøke å gjøre noe med denne sesongen. Både Aftenbladet og jeg har interesse av at bloggen skal bli et forum for diskusjon og meningsutvekslinger. I så måte har vi alle en jobb å gjøre. Jeg må skrive innlegg som i større grad maner til diskusjon og meningsytringer, dere må bruke kommentarfeltet i bloggen hvis dere har noe på hjertet (Det vet jeg dere stort sett alltid har) og Aftenbladet må profilere bloggsakene på Aftenbladet.no. Hvis vi får til det vil bloggen bli en enda større suksess enn den har vært de tre første årene.

Dette innlegget er bare en liten «teaser» for å annonsere at bloggen er tilbake. Den offisielle starten finner sted på førstkommende fredag. Da vil jeg komme med noen tanker i forkant av våre to siste treningskamper før seriestart 12. september.

I mellomtiden er jeg interessert i høre hva dere ønsker dere av årets blogg? Jeg er alltid åpen for gode forslag. Fyr løs!