Sesongens siste

Dette blir sesongens siste blogginnlegg.

Det er sånn at når sesongen er ferdig så er det ikke altfor mye å skrive om og derfor blir det ikke altfor mange blogginnlegg. Jeg håper at jeg får anledningen til å skrive igjen neste år og at jeg da kommer til å skrive i hele mars fordi vi gjør det strålende i sluttspillet. Sluttspillet i år ble nok en fiasko med exit i kvartfinalen. Vi hadde et toppnivå som var veldig bra, men var til slutt for ustabile til å vinne en serie over syv kamper.

RA har kjørt hardt på at Oilers er i oppløsning og at alle stjernespillerne forsvinner. Det tror jeg ikke er tilfellet. Noen vil selvfølgelig forsvinne, men jeg tror Oilers har et sterkt lag neste sesong og at satsingen på et topplag i regionen kommer til å fortsette. Dere må bare være litt tålmodige så ledelsen og eierne for tid til å stake ut den videre kursen. Jeg vet egentlig bare det jeg leser i avisene og må derfor vente som alle dere andre for å finne ut hvordan tingenes tilstand blir fra høsten av. Tross mangel på informasjon er jeg ikke bekymret. Informasjonen kommer så snart de har noe å informere om!

Isen ligger fortsatt ruglete og fin i Siddishallen. Det betyr at vi har hatt noen istreninger for å få dagene til å gå. De som har hatt lyst, fra Oilers og Oilers 2, har møtt på trening. Vi har delt i to lag og spilt 5 mot 5 hele treningen. Det har vært brukbart oppmøte og på flere av treningene har vi hatt fler enn 20 spillere og 3 målvakter. Jeg antar at organisert sommertrening starter så snart påskeferien er ferdig!

Grasrotandelen er et begrep som har vært mye i media i det siste. Grasrotandelen er en ordning som gjør at du som tipper selv kan bestemme hvor litt av overskuddet til Norsk Tipping skal gå. 5 % av det du spiller for går rett til den organisasjonen du har valgt som mottager for pengene. Hvis du ønsker at din andel av pengene skal gå til Stavanger Ishockeyklubb sender du en sms der det står GRASROTANDELEN 984792972. Du sender sms’en til nummeret 2020 (tjenesten er gratis). Neste gang du setter inn spillekortet ditt hos en kommisjonær vil det stå at du støtter Stavanger Ishockeyklubb. Vil du støtte andre idrettslag må du gå inn på www.grasrotandelen.no og lese hvordan du gjør det.

Jeg synes det har vært et bra bloggår. Jeg vet ikke besøkstallene denne sesongen, men regner med at de er brukbare (kanskje noen fra Aftenbladet kan legge ut noen besøkstall i kommentarfeltet hvis de leser dette). Dere har stort sett vært veldig positive og det er et langt steg i riktig retning fra i fjor. Det henger vel sammen med at vi har prestert bedre på isen i år enn det vi gjorde i fjor. Vi har faktisk prestert så bra at det var ikke ofte Tørge så seg nødt til å kommentere altfor mye. Dessverre sviktet vi når det gjaldt som mest. Jeg håper dere har satt pris på mine skriverier. Jeg synes i hvertfall det er moro (i hvertfall når vi vinner). Ha en fin påske, en fin vår og en sommer så sees vi kanskje igjen til høsten.