Når sesongen er over..

Sesongavslutningen på bloggen kommer til å bli delt opp over flere innlegg. Jeg hadde tenkt med å komme med litt tanker om hele sesongen som har vært, men jeg kjenner at jeg ikke orker å tenke nøye igjennom alt helt ennå. Derfor skriver jeg heller litt om dagene som har vært så kommer jeg sterkere tilbake med en sesonganalyse.

Det siste og avgjørende tapet mot Storhamar var tøft. Vi hadde store planer om å vinne, men klarte aldri å feste grep om kampen. En av grunnene var for mange utvisninger. Til tross for at mange tror vi skulle forsvare oss til seier på Hamar, så var ikke det tilfellet. Vi skulle spille på samme måte som vi gjorde de to kampene vi vant i Siddishallen. Vi skulle angripe. Det lyktes vi dessverre ikke med. Storhamar fikk åtte sjanser i overtallsspill og kontrollerte gjennom dette mye av kampen. Vi hadde noen perioder der vi klarte å ta over, men de var for få – og for korte. I stedenfor ble vi stadig presset tilbake i egen sone og var egentlig aldri en stor trussel mot Storhamarmålet. Likevel sto kampen og vippet på 0-0. I andre periode hadde vi to store kontringssjanser som vi ikke utnyttet. Det ble vår bane. I det som skulle vise seg å bli sesongens siste periode scoret Storhamar de målene de trengte for å ta sin fjerde seier. Dermed gikk dragene til semi-finalen og vi tok en ufrivillig ferie.

SAS tok oss hjem til Stavanger lørdag kveld og det ble noen gravøl i sentrum. Deretter hadde vi fri søndag og mandag. På tirsdag hadde vi et kort møte med hele laget. Enio oppsummerte sesongen i veldig korte ordlag og Gulbrandsen fortalte om planen videre. Det som står på programmet nå er individuelle møter med Higson. I ukene som kommer skal vi trene tre ganger i uka på is. Etterhvert blir det vel sommertrening også. Utlendingene tror jeg skal hjem i den nærmeste fremtid, kanskje med unntak av noen av svenskene. Det blir spennende å følge med på hva som skjer framover.